Od 22.11. do 31.3. v Hotelu "N"

Porážka prasete 140kg

Celé prasátko se během zabíjačky zpracuje na zabíjačkové výslužky a pochoutky. Během zabíjačky je možno přímo přihlížet na práci řezníka na venkovní terase. Posezení bude v hotelové restauraci u zapáleného krbu. Během zabíjačky bude podávána pravá domácí slivovice. Součástí zabíjačky je i malá degustace vín v Křížovém sklepě. Zabíjačkové speciality budou průběžně podávány formou švédského stolu. Akce je realizována od 15 do 50 osob.

Servírováno bude:

  • Zabíjačkový mozeček
  • Ovarové speciality
  • Zabíjačkový guláš
  • Sekaná plněná svíčkovou a balená v košilce
  • Kroupová košilka
  • Černá polévka
  • Pečený vrabec a žebra
  • Smažené řízečky
  • Jelítka a jitrnice
  • Libová tlačenka
  • Čerstvé křupavé škvarky
  • Zabíjačkový pikantní flamendr
  • Grilovaný steak z krkovic

V cenové nabídce je zahrnuto

  • Kompletní zabíjačka (zpracování celého prasete)
  • Pečivo
  • Zelenina (čerstvá zelenina, okurky, kozí rohy, kysané zelí)
  • Přílohy (hořčice, čerstvý křen, křen s jablky, kečup)
  • Domácí slivovice

Cena celkem je 25.000,- Kč

Nad rámec ceny je možno objednat degustaci archivních vín v Křížovém sklepě, taneční hudbu nebo cimbálovou kapelu.