Skládají se ze 6-ti chodového masového menu se sladkým zakončením.

Servírováno bude:

  • Zvěřinová paštička s brusinkovým přelivem
  • Kančí pečeně a žebra (křen, hořčice, okurek)
  • Srnčí na smetaně
  • Jelení medailonky s hříbkovým přelivem
  • Zvěřinový guláš
  • Kančí špíz se slaninou a cibulí
  • Domácí lívanečky s borůvkami

Během celé akce jsou servírovány tyto přílohy:

  • Domácí, špekový, bramborový knedlík
  • Vařený brambor
  • Americké brambory
  • Rýže
  • Domácí bramborové placky

Množství jídla: 500g divočiny na osobu

Cena za jednu osobu je 650,- Kč

(Přílohy jsou účtovány samostatně dle skutečného spotřebovaného množství)

Pozn. Akci připravíme pro 12 a více osob. Nutno objednat nejméně 10 dní předem.