Speciality kuchyně
Speciality kuchyně
Na objednávku připravíme
- domácí moravská zabíjačka
- pečený krocan
- uzená krůta
- pečené sele vcelku
- uzené sele vcelku
- uzené ryby vcelku
- nadívaná drůbež
- nadívaný sumec
- uzená kýta vcelku
- pečená kýta vcelku
- jehněčí
Na objednávku zajistíme menu o 5 chodech např. z divočiny.
Rauty a oslavy
Raut Vám rádi sestavíme dle vašich „chutí“.
Ceny rautů se pohybují od 450 Kč – 950 Kč/osobu.
Raut může být součástí jakékoliv oslavy, na kterou si můžete pronajmout naši restauraci:
- narozeninová party
- maturitní oslava
- oslava promoce
- významné výročí
- Wi-Fi
Na všechny oslavy můžeme zajistit také zákusky a dorty z našeho sesterského cukrářství:
Zvěřinové hody
Skládají se ze 6-ti chodového masového menu se sladkým zakončením.
- Zvěřinová paštička s brusinkovým přelivem
- Kančí pečeně a žebra (křen, hořčice, okurek)
- Srnčí na smetaně
- Jelení medailonky s hříbkovým přelivem
- Zvěřinový guláš
- Kančí špíz se slaninou a cibulí
- Domácí lívanečky s borůvkami
Během celé akce jsou servírovány tyto přílohy:
- Domácí, špekový, bramborový knedlík
- Vařený brambor
- Americké brambory
- Rýže
- Domácí bramborové placky
Množství jídla: 500 g divočiny na osobu.
(Přílohy jsou účtovány samostatně dle skutečného spotřebovaného množství).
Pozn.: Akci připravíme pro 12 a více osob. Nutno objednat nejméně 10 dní předem.
Domácí zabíjačka
Akce může proběhnout od 22.11. do 31.3. dle domluvy.
Porážka 140 kg prasete
Celé prasátko se během zabíjačky zpracuje na zabíjačkové výslužky a pochoutky. Během zabíjačky je možno přímo přihlížet na práci řezníka na venkovní terase. Posezení bude v hotelové restauraci u zapáleného krbu. Během zabíjačky bude podávána pravá domácí slivovice. Součástí zabíjačky je i malá degustace vín v Křížovém sklepě. Zabíjačkové speciality budou průběžně podávány formou švédského stolu. Akce je realizována od 15 do 50 osob.
- Zabíjačkový mozeček
- Ovarové speciality
- Zabíjačkový guláš
- Sekaná plněná svíčkovou a balená v košilce
- Kroupová košilka
- Černá polévka
- Pečený vrabec a žebra
- Smažené řízečky
- Jelítka a jitrnice
- Libová tlačenka
- Čerstvé křupavé škvarky
- Zabíjačkový pikantní flamendr
- Grilovaný steak z krkovic
V cenové nabídce je zahrnuto
- Kompletní zabíjačka (zpracování celého prasete)
- Pečivo
- Zelenina (čerstvá zelenina, okurky, kozí rohy, kysané zelí)
- Přílohy (hořčice, čerstvý křen, křen s jablky, kečup)
- Domácí slivovice
Nad rámec ceny je možno objednat degustaci archivních vín v Křížovém sklepě, taneční hudbu nebo cimbálovou kapelu.
Kančí hody
Skládají se ze 6-ti chodového masového menu se sladkým zakončením.
- Zvěřinová paštička s brusinkovým přelivem
- Pečená kančí žebra a plecko na česneku
- Nudličky z kýty se staročeskou omáčkou
- Medailonky s hříbkovým přelivem
- Kančí ragů
- Špíz s olivou a cibulí
- Domácí lívanečky s borůvkami
Během celé akce jsou servírovány tyto přílohy:
- Domácí, špekový, bramborový knedlík
- Vařený brambor
- Americké brambory
- Rýže
- Domácí bramborové placky
Množství jídla: 500 g kančího masa na osobu.
(Přílohy jsou účtovány samostatně dle skutečného spotřebovaného množství).
Pozn.: Akci připravíme pro 12 a více osob. Nutno objednat nejméně 10 dní předem.
Rybí hody
Skládají se ze 6-ti chodového masového menu se sladkým zakončením.
- Kapr na modro v aspiku
- Smažené mlíčí
- Losos na grilu
- Rybí hranolky
- Pečení líni na másle
- Úhoř s citrónovou omáčkou
- Domácí povidlové taštičky
Během celé akce jsou servírovány tyto přílohy:
- Vařený brambor
- Vařená zelenina
- Americké brambory
- Bramborové krokety
Množství jídla: 500 g rybího masa na osobu.
(Přílohy jsou účtovány samostatně dle skutečného spotřebovaného množství).
Pozn.: Akci připravíme pro 12 a více osob. Nutno objednat nejméně 10 dní předem.